Serviciile noastre

Misiunea noastra

Valoare pentru viitor

Suntem experti in sprijinirea organizatiilor prin crearea unor legaturi de durata intre oameni, procesele de business si tehnologiile folosite pentru a va transforma viziunea in realitate.

Concepte

post_5

Lean Management ajuta organizatiile prin concentrarea pe imbunatatirea tuturor proceselor dintr-o organizatie.

Metodologia Lean se bazeaza pe cateva concepte de baza:

– Livrarea valorii adaugate din perspectiva clientului
– Eliminarea pierderilor
– Imbunatatire continua

margin_service_img_1-minAvand ca scop declarat livrarea unui output aproape perfect, Six Sigma utilizeaza metode statistice pentru a identifica probleme si a imbunatati procesele unei organizatii. Proiectele de imbunatatire Six Sigma sunt executate cu ajutorul metodologiilor consacrate (DMAIC/DMADV) pe baza unor tinte bine definite.

“Without data you’re just another person with an opinion.”

– W. Edwards Deming

post_3O variatie asupra metodologiei Six Sigma uneste principiile Lean Management cu metodologiile Six Sigma. Lean Management tinteste sa reduca pierderile si implicit timpul conducator (lead time) impreuna cu timpul de tact (takt time), pe cand Six Sigma se concentreaza pe reducerea variatiei livrabilelor unui proces.

Dupa cum o vad anumiti experti in domeniu, Six Sigma se concentreaza pe gasirea si eliminarea defectelor dupa aparitia acestora, in timp ce Lean incearca sa previna aparitia defectelor. Pentru cele mai bune rezultate este recomandata implementarea initiala a Lean Management pentru cresterea eficientei, urmand ca metodele Six Sigma sa fie folosite pentru reglaje de precizie. Lean Six Sigma isi gaseste astfel locul in mai multe domenii, precum productie, sanatate, fianciar, IT si altele.

margin_service_img_4-minAgile este o medoda de management de proiect care ajuta o echipa sa livreze rezultate notabile clientilor mai rapid si cu mai putine batai de cap.

In locul concentrarii eforturilor pentru a livra un produs complex dintr-o data, o echipa Agile va livra produsul in pasi mici cu o frecventa mare. Cererile, planurile si rezultatele sunt evaluate in mod constant, astfel obtinandu-se un mecanism natural de raspuns rapid la schimbare.

post_2

RPA este un concept prin care un robot software (bot) realizeaza actiunile pe care in mod traditional le-ar face o persoana intr-un proces de business. Botii RPA folosesc sistemele existente, lucrand la fel ca un utilizator uman. Astfel un bot RPA este capabil sa interpreteze informatii, sa ia decizii conform parametrilor sai si sa comunice cu alte sisteme cu scopul de a efectua o varietate crescuta de activitati repetitive.

Fata de o solutie IT traditionala, un bot RPA reprezinta automatizarea unor activitati repetitive cu un cost mult redus de timp si bani.
Un exemplu foarte bun unde un bot RPA este de un real ajutor pot fi activitatile de raportare. Acestea de obicei implica colectarea de date, interpretarea acestora si afisarea lor intr-un format standard pe baza muncii unui operator uman. Un bot RPA poate prelua aceasta activitate, nu greseste si nu se incurca niciodata. Personalul degrevat de aceste sarcini poate in acest fel sa depuna o munca mai creativa, aducand si mai multa valoare adaugata organizatiei din care face parte.

Cresteti rezultatele organizatiei. Suntem aici pentru dumneavoastra.

lean six sigma agile rpa

consultanta lean six sigma agile rpa imbunatatire continua

https://www.linkedin.com/company/leansolutionsro/

https://www.youtube.com/channel/UCb12WF2sxFFm_phx5Sgr8gw

consultanta Lean Six Sigma Agile RPA imbunatatire continua